0
02188400359

پرورش جسارت

 راهکارهایی برای افزایش جسارت 

جسارت داشتن یک مهارت بین فردی است. جسارت شیوه معمول تفکر شما را نشان می دهد , درونی ترین احساست شما در مورد خودتان و البته روابطتان با دیگران را مطرح می سازد. 

۸ مرحله برای افزایش جسارت : 

۱-انتظار داشته باشید که نگران گردید .

کاملا طبیعی و در  زمینه ارتباطات انسانی کاملا قابل قبول است که هر کسی بعضی از اوقات وقتی میخواهد چیزی را بر زبان بیاورد, احساس نگرانی کند و اگر فردی صادقانه بگوید که هرگز نکرانی نداشته ;در این صورت باید بدانیم که این فرد هیچ گاه احساس همدلی نسبت به دیگران نداشته است. این نگرانی نشانه ی درک شما است . 

۲-  اعتماد به نفس خود را بالا ببرید .

اعتماد به نفس همانند عادت است و با تکرار و تمرین فنون افزایش ان میتوان به ان دست پیدا کرد . 

۳- خودتان را باور کنید . 

اگر شما خودتان را باور نداشته باشید کار را برای دیگران سخت می سازید که شمارا باور داشته باشند. تفکری که شما راجع به خودتان دارید ,شمارا می سازد پس در ارتباط با خود مثبت فکر کنید و از کلمات ”من میتوانم ” ”من قادر هستم” استفاده کنید. 

۴- به گفته های دیگران دقت کنید و گوش دهید. 

جسور بودن به این معنی نیست که فقط نظرات خودتان را بیان کنید; بلکه ترکییبی از توانایی شنیدن  و متقاعد کردن است . 

دقت کردن به این معنی است که از زبان بدن آگاه باشید . علامت هایی که به وسیله ی زبان بدن منتقل می شوند, میتوانند اطلاعات بسیاری را فراهم کنند . بعضی از علائم زبان بدن به سختی قابل کنترل هستند و اطلاعات صحیح تری نسبت به گفته های طرف مقابل به ما می دهند .

تلاش کنید نظرات دیگران را گوش کنید بدون اینکه نظرات خودتان را منفعلانه تسلیم کنید و زبان بدن را بیاموزید . 

۵-موقعیت ها را در نظر بگیرید . 

این نکته به این معناست که برای اینکه بتوانید جسورانه تر عمل کنید به خودتان فرصت دهید تا فکر کنید و موقعیت را که در ان هستید بسنجید . این کار اعتماد به نفس و توانایی هایتان را بیشتر خواهد کرد تا به راحتی و کامل پیامتان را انتقال دهید.

۶- منظور خود را بیان کنید.

درمورد چیزی که درحال گفتن ان هستید کاملا واضح و صریح باشید .  باز و غیر تدافعی باشید .نباید هیچ سوئ تعبیر و کنایه ای به وجود بیاید. ”هیچ وقت فکر نکنید که امیدوارم پیام صحبت مرا گرفته باشد”. 

۷- مودبانه نه بگویید .

شاید مهم تریم خصوصیت یک فرد جسور این است که میتواند مودبانه نه بگوید ; ما باید سعی کنیم با ارامش و حالتی دوستانه, منطقی و مثبت به دیگران نه بگوییم .

۸- فرد مثبتی باشید .

سرانجام اینکه همیشه مثبت ,شاد ,سرحال و خندان باشید; افرادی که باحالتی مثبت و شاد با دیگران ارتباط برقرار میکنند به نظر می رسد که همواره به نحوی پیامشان را به دیگران منتقل میکنند. 

 

 

https://www.instagram.com/movafaghiyat_mana/

اینستاگرام موفقیت مانا را دنبال کنید  

به زودی زبان بدن به طور خلاصه و در دسترس شما خواهد بود در این پیج :

https://www.instagram.com/movafaghiyat_mana/

مقاله های مرتبط : می توانید ” نه ” بگویید؟

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Translate »